Di Maria tillbaka till Madrid?

Di Maria tillbaka till Madrid?

Kan återvända till Madrid – men inte Real

Enligt spansk media så ska argentinaren Angel Di Maria vara aktuell för en flytt tillbaka till Spanien igen. Men istället för Real Madrid så kan det bli lokalkonkurrenten Atletico Madrid istället.

Efter fyra säsonger i Real Madrid lämnade Angel Di Maria klubben och skrev på för Manchester United. Ett United som dock inte hade hittat tillbaka efter att ha bytt tränare, och tiden i Premier League blev därför kortvarig.

Flyttlasset gick sedan söderut, då den argentinske mittfältaren skrev kontrakt med PSG. Nu kan han dock vara på väg att även lämna Paris.

Tillbaka till Madrid?

SE: Det tjänar Real Madrids stjärnor

Enligt flera rykten från spansk media så ska framför allt en flytt tillbaka till den spanska huvudstaden vara troligt. Men det kommer då inte att bli en återkomst i Real Madrid, utan mer troligt en övergång till lokalrivalen Atletico Madrid.

Det beror framför allt på att Atletico ser ut att förlora sin superstjärna Antonie Griezmann till Barcelona. Men då kan en storstjärna bytas in mot en annan. Skulle inte Di Maria tas in så verkar en annan sydamerikan och tillika PSG-stjärna kunna tas in. Och det är Edinson Cavani, som uppges söka efter nya utmaningar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply