Den spelare som Arsenal siktar på inför nästa säsong, som har talat om sin önskan att lämna Serie A, är mer trolig att skriva på för laget!

Spelaren som Arsenal har siktet inställt på inför nästa säsong har talat ut om sin önskan att lämna Serie A, vilket ökar chanserna att värva honom!

Dusan Vlahovics val att lämna Juventus har satt Arsenal i en bättre position i deras försök att få honom att ansluta till deras lag på Emirates. Se och spela på fotboll live =>

Även om han avvisade deras erbjudande förra säsongen och istället valde att spela för Juve är Arsenal fortfarande fast beslutna att ha honom i sitt lag. De höll koll på hans prestationer under VM och letar nu efter motivation för att stödja honom ännu en gång. Kanske har den redan kommit.

Enligt en rapport från Football Italia är Vlahovic och hans grupp öppna för tanken att lämna Juventus för en annan möjlighet. Rapporten säger att Vlahovic är villig att gå om laget behöver sälja någon eftersom de har ekonomiska svårigheter och är inblandade i vissa juridiska tvister.

Om rätt tillfälle dyker upp är det en bra nyhet att Vlahovic skulle gå med på att lämna Juventus. Arsenal måste alltså göra en affär som både lockar och övertygar honom att gå.

Om de vinner Premier League kommer dock hans uppfattning om Arsenal att förändras snabbt – vilket placerar dem bland några av de bästa klubbarna globalt. Han kommer inte heller att komma billigt, om Juventus säljer honom kommer de att vilja få tillbaka de mer än 75 miljoner euro som de spenderade på honom ursprungligen. Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

Fler potentiella övergångar:

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply