• Error, no group ID set! Check your syntax!

Dembele tillbaka i träning – då återvänder han till spel

Dembele tillbaka i träning - då återvänder han till spel

Barca-talangen på väg tillbaka – återvänder om tre månader?

Ousmane Debmele är inte bara Barcelonas dyraste övergång någonsin. Nej, den blott 20-årige fransmannen tillhör redan nu en av världens dyraste övergångar någonsin.

Det var därför extra tufft när anfallaren då klev av med en skada i i september tidigare i år. Det handlade då om en skada av det tuffare laget, och de flesta trodde att han skulle missa hela säsongen.

Oavsett vad så var det helt klart att det inte skulle bli något spel under hela hösten för anfallaren, något som det heller inte blivit. Men nu har Dembele åtminstone kommit tillbaka och är redo att träna med laget igen.

Dembele tillbaka i träning - då återvänder han till spel

Borta till minst februari

SE ÄVEN: Det tjänar Barcelonas spelare

För under dagen så gjorde faktiskt den 20-årige talangen sin första träning sedan just september med laget. Fransmannen, som kan komma att kosta närmare 1,5 miljard för Barca, har bara rehab-tränat sedan sin skada.

Nu är det istället dags att fortsätta träningen till viss del med laget. Dessutom skriver den Madrid-baserade tidningen Marca att Dembele nu kan börja se en framtid där han får spela igen. Dock påstår samma tidning att det tidigast kommer ske i februari. Det återstår dock och se hur snabbt Barca-anfallaren kan återhämta sig.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply