bet365

Declan Rice konstaterade att England har gjort stora framsteg under VM2022

Declan Rice konstaterade att England har gjort stora framsteg sedan VM

Enligt Declan Rice har England jobbat hårt och förbättrat sig mycket sedan VM, och andra länder bör nu akta sig för dem

Det engelska landslaget toppade sin grupp genom att vara obesegrade mot Iran, USA och Wales. Söndagens match mot Senegal blir åttondelsfinalen, och spelaren Declan Rice säger att England bör fruktas av andra utmanare.

Medan många av de andra, till exempel Frankrike och Argentina, drabbades av chockartade nederlag, höll England stånd i ett svårt gruppspel i VM. Declan Rice anser därför att de borde få mer beröm för sina prestationer.

Three Lions toppade grupp B med två segrar och en oavgjord match mot Iran, USA och Wales – deras bästa resultat i gruppspelet i ett VM sedan 2006.

Andra VM-kandidater, som Argentina, Frankrike och Belgien, blev chockade av sina nederlag i gruppspelet. Inför Englands åttondelsfinal mot Senegal på söndag berömde Rice det fokus som hans lagkamrater visat i en svår grupp.

Jag såg inte Frankrike förlust mot Tunisien i går kväll”, sa Rice. ”Jag såg resultatet och det har varit många chocker i den här turneringen. Man kan inte ta något för givet. Det är därför vi gör så bra ifrån oss och kanske därför vi inte får det beröm vi förtjänar.”

”Vi kunde lätt ha förlorat någon av de tre matcherna, men lyckligtvis vann vi dem alla. I varje match hade vi hård konkurrens, men det kändes aldrig som om vi skulle förlora. Vi hade hela tiden kontroll över gruppen.”

Att spela mot bättre lag tvingar dig att höja din nivå. Det här är den typ av matcher som du drömde om att spela som barn – de som folk alltid kommer att minnas. Vi kommer att vara redo.

Rashford har potential att vinna Golden Boot och Jude börjar likna Lampard i sin spelstil.

Englands manager Gareth Southgate har använt sig av Three Lions anfallsbredd till sin fördel, med Bukayo Saka, Raheem Sterling, Phil Foden och Marcus Rashford som alla gjort mål i gruppspelet. Kvartetten roterade i de tre matcherna.

Om vi kollar in det engelska laget har de gjort fler mål hittills under den här turneringen än någon annan VM-upplaga om man bortser från segern 1966 och 2018 års semifinal.

Om man tittar på våra anfallsspelare har vi otroliga talanger i världsklass över hela linjen. Och i hela laget har vi spelare som har vunnit de största troféerna”, sa Rice på frågan varför andra nationer borde frukta oss.

Rice berömde Jude Bellingham, sin nya mittfälts partner under turneringen. Han har spelat exceptionellt i alla tre VM-matcherna och gjorde till och med Englands första mål mot Iran under gruppspelet.

Även om det går bra för oss är det svårt att skapa sammanhållning när vi inte spelar tillsammans på klubbnivå”, säger Rice.

Declan Rice ingår i den England VM-truppen och hans chanser att bli bästa målskytt i VM 2022 är ganska stora. Vem vinner VM 2022? England  har goda chanser att vinna VM 2022 enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare! Se och spela på fotboll live =>

Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply