De Gea känner sig uppskattad i Manchester United

De Gea känner sig uppskattad i Manchester United

Stjärnmålvakten nöjd med tillvaron

Det Gea var ju en av Manchester Uniteds superstjärnor som var på väg bort i somras. Men nu stannar han trots alls, och berättar om flyttryktena.

Det var ju framför allt Pogba tillsammans med spanjoren David De Gea som ryktades på väg bort från United under hela sommaren. Men tillslut stannade båda superstjärnorna.

För De Geas del så var det då framför allt Real Madrid han kopplades ihop med. Men flytten blev aldrig av, och nu berättar den spanske landslagsmannen om ryktena.

– Jag brukar aldrig försöka lyssna på spekulationer, säger spanjoren och påpekar att han alltid känt sig bra behandlad i Manchester.

Målvakten på väg mot monsterkontrakt

LÄS MER: NHL TV-tider Sverige

För enligt uppgifter från flera engelska medier, som trovärdiga Sky Sports även är med och återberättar samma uppgifter. Det är att Daavid De Gea ska vänta in ett nytt kontrakt, något som lär vara på väg inom de kommande veckorna.

Det här ska då ge honom en riktig super-deal. För bland andra Sky Sports skriver att det här kommer att kunna ge honom en riktig rekortlön på 3,5 miljoner pund – i veckan. Så den som väntar på någonting gott väntar ju aldrig för länge – det kan vi snart fråga De Gea om.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply