De Gea kan bli bäst betald

De Gea kan bli bäst betald

Väntas bli bäst betald i världen

Turerna kring David De Geas framtid har verkligen varit många. Nu kommer dock uppgifter från England om att Manchester Uniteds stjärnmålvakt ska vara överens om ett nytt kontrakt med klubben.

En av de klart de bästa målvakterna just nu är Manchester Uniteds David De Gea. Han må ha stått för en riktig blunder när Spanien VM-trupp 2018 spelade 3-3 mot en storspelande Cristiano Ronaldo i Portugal under gårdagen.

Men trots tavlan, som ledde till Ronaldos 2-1-mål i slutet av den första halvleken, så förbli ju De Gea en världsmålvakt. Kanske rent av den bäste? Något som väldigt många klubbar är väl medvetna om, och därför lägger fokus på att värva honom.

Skriver på inom kort?

Läs mer: Bästa målvakterna i VM

Det har ryktats att han är på väl till Real Madrid, en klubb som sägs vilja värva en ny målvakt i sommar. Men det är ju som så att United inte vill släppa sin guldklimp i mål.

Nu förväntas han skriva på ett nytt kontrakt med Manchester-laget, något som rent lönemässigt kan vara det. För med Manchester Uniteds löner så kan han, David de Gea, nu bli den bäst betalda målvakten i hela världen, skriver bland annat spanska Marca.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply