Darijan Bojanic lämnar Hammarby för Sydkorea och Ulsan Hyundai

Darijan Bojanic Lämnar Hammarby

Darijan Bojanic lämnar Hammarby för Sydkorea

Darijan Bojanic lämnar Hammarby för sydkoreanska fotbollslaget Ulsan Hyundai efter 4 år och 110 matcher för klubben.

”Darijan har personifierat Hammarby och den fotbollen vi vill spela” säger Hammarbys sportchef Jesper Jansson.

Mittfältaren Darijan Bojanic går vidare till den sydkoreanska klubben Ulsan Hyundai efter fyra år i Hammarby. Förra sommaren fick Hammarby ett erbjudande om att köpa Bojanic. Spelaren kom dock överens med Hammarby om att de skulle tacka nej till erbjudandet och istället vänta på ett bättre erbjudande. Det bestämdes också mellan dem att om rätt tillfälle skulle dyka upp skulle Bojanic kunna lämna och spela utomlands den här vintersäsongen.

”Darijan har gjort det fantastiskt hos oss, personifierat Hammarby och den fotbollen vi vill spela och har inte minst i år visat att han är håller en nivå i sitt spel som ingen annan i den här serien kan mäta sig med. Vi skiljs åt som bästa vänner, önskar Darijan lycka till och ser chansen att vi i framtiden återförenas som stor” säger Jesper Jansson i ett pressmeddelande.

Fyra år senare och Darijan Bojanic lämnar Hammarby

Darijan Bojanic kom till Hammarby 2019 och har spelat totalt 110 allsvenska matcher för klubben under två säsonger. Han var även en del av laget som vann svenska cupen 2021.

Innan Ulsan Hyundai kan slutföra Darijan Bojanics övergång måste läkarundersökningen och det personliga kontraktet slutföras. Ulsan Hyundai ligger för närvarande på första plats i mästerskapsserien i Syd Korea och är tippade att vinna.

Darijan Bojanic på väg till klubben: Ulsan Hyundai

Darijan Bojanic har spelat en fantastisk roll för Hammarby under de senaste fyra åren och har personifierat klubben och dess fotbollsstil, 4 år av trogna blod, svett och tårar och en hel del matcher från superettan till allsvenskan. Jesper Jansson, sportchef i Hammarby, säger att de skiljs åt som bästa vänner och önskar honom all lycka i sin framtida karriär. Ulsan Hyundai ligger för närvarande på första plats i mästerskapsserien i Sydkorea och tippas vinna, så Bojanic ansluter sig till en klubb i toppklass.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply