Danny Drinkwater lämnar in transferbegäran – vill till Chelsea

Danny Drinkwater lämnar in transferbegäran - vill till Chelsea

Drinkwater närmar sig Chelsea

Enligt brittisk media har Leicester Citys mittfältare Danny Drinkwater lämnat in en transferbegäran. Spelaren sägs vara nära en flytt till Chelsea.

Förra sommaren spekulerades det friskt i vilka spelare som skulle komma att lämna Leicester City efter att man vunnit Premier League. Tillslut blev det endast N’Golo Kanté som lämnade klubben för spel i Chelsea men nu, ett år senare är nästa Leicester-spelare på väg att lämna King Power Stadium för spel på Stamford Bridge.

Enligt Sky Sports ska mittfältaren Danny Drinkwater ha lämnat in en transferbegäran till klubbledningen för att kunna lämna för spel i Chelsea. Den engelska huvudstadsklubben ska ha kommit med ett bud på 27 miljoner euro för spelaren som med största sannolikhet kommer byta klubb innan transferfönstret stänger.

Danny Drinkwater lämnar in transferbegäran - vill till Chelsea
Info: Allt om Sverige Bulgarien på tv och vilken tid börjar Sverige Bulgarien samt Sverige Bulgarien live stream gratis

Flertalet namn finns på Chelseas önskelista

Trots att det inte återstår speciellt mycket tid för övergångar i Premier League har Chelsea flertalet spelare man vill göra klart med innan transferfönstret stänger. Förutom Drinkwater ska man även vara på jakt efter Toby Alderweireld som sedan sommaren 2015 spelar för lokalrivalerna Tottenham. Det är oklart hur mycket en potentiell affär skulle komma att kosta för Chelsea men Spurs sägs inte vara speciellt benägna att släppa sin försvarspelare med endast några dagar kvar på transferfönstret.

Även Fernando Llorente ska vara på väg att flytta till Chelsea. Spanjoren som för tillfället spelar i Swansea ska ha kommit överens med den engelska huvudstadsklubben om ett kontrakt samtidigt som Chelsea ryktas betala 15 miljoner euro för spelarens tjänster.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply