Danmarks OS trupp 2021 fotboll – danska OS-truppen 2020 fotboll!

Danmarks OS trupp fotboll - danska OS-truppen fotboll!

Danmarks OS trupp 2021 fotboll - danska OS-truppen 2020 fotboll!

Danmark trupp OS fotboll 2021

Danmarks trupp OS 2021? Danmark har flertalet duktiga unga spelare som är på gång uppåt i rangerna och som kommer kunna stå till tjänst under OS. Flertalet klubbar sade nej till att släppa sina spelare men förbundskapten Niels Frederiksen har ändå lyckats med att få ihop en trupp. Följ och spela live på OS =>

Danmark gjorde en bra vända under U21-EM 2015, då de föll mot Sverige i semifinalen men ändå kvalificerade sig för OS 2021 då de blev ett av de fyra bästa lagen i turneringen. I gruppspelet kommer de att ställas mot värdnationen Brasilien som tippas vinna hela turneringen, samt Sydafrika och Irak. Det kommer att bli en hård kamp för danska för att komma förbi det bra motståndet och gå in i utslagsfasen av turneringen.

Odds Danmark vinner OS-guld (vinnarodds): 31.00
Odds Danmark spelar final: se odds
Odds Danmark når semifinal: se odds
Odds Danmark når kvartsfinal: se odds
Odds Danmark går vidare från gruppen: se odds
Odds Danmark vinner gruppen: se odds
Odds Danmark kommer sist i gruppen: se odds

I övrigt innehåller den danska OS-truppen stjärnor som Lasse Vibe och Yussuf Poulsen, men de måste klara sig utan stjärnan Pierre-Emile Höjberg som inte fick lov att lämna för sin nya klubb Southampton. Här kan du läsa mer om Danmarks laguppställning inför OS 2021 i Japan och vilka spelare i Danmarks herrlandslag i fotboll som ingår i Danmarks OS-trupp 2021.

Danmark trupp OS fotboll 2021

Danmarks OS-trupp 2021

Niels Frederiksen har haft ett tufft jobb att välja ut vilka som skall komma att representera Danmark, då många klubbar har varit motvilliga och sagt nej till att låta spelarna vara borta, men han har ändå lyckats få ihop en trupp som kan ge bra motstånd och utmana de andra länderna.

Danska OS-truppen i fotboll 2021

OS-grupp: Grupp A
Ranking: 44 på FIFA-rankingen
Förbundskapten: Niels Frederiksen

Här är alla spelare som ingår i den danska OS-truppen. Danmarks OS-trupp består av 16 fotbollsspelare och 2 målvakter. Den danska OS-truppen består av nedanstående spelare som är Danmarks bästa fotbollsspelare och som ska försöka vinna OS-guldet åt Danmark:

Målvakter: Jeppe Højbjerg (Esbjerg), Lukas Fernandes (Sønderjyske);

Försvarare: Eddi Gomes (Henan Jianye), Mikkel Desler (OB), Anders Maxsø (FC Nordsjælland), Jakob Blåbjerg (AaB), Kasper Larsen (Groningen), Pascal Gregor (FC Nordsjælland);

Mittfältare: Jens Jønsson (AGF), Lasse Vigen (Fulham), Uffe Bech (Hannover), Robert Skov (Silkeborg), Frederik Børsting (AaB), Casper Nielsen (Esbjerg);

Anfallare: Yussuf Poulsen (Red Bull Leipzig), Emil Larsen (Lyngby), Lasse Vibe (Brentford), Nicolai Brock-Madsen (Birmingham).

Danmarks bästa målskytt i OS-kvalet (inklusive kval och Playoff):

(Tog sig till turneringen efter semifinalplats i U21-EM 2021)

Spelarna i Danmarks OS-trupp som kan avgöra

I Danmarks trupp så finns det flertalet duktiga talanger som kommer att bli stora. Brentfords Lasse Vibe och Red Bull Leipzigs Yussuf Poulsen är två av Danmarks lysande stjärnor.

Danmarks spelprogram OS 2021 Rio

Danmark har inte jättehögt förtroende hos spelbolagen när det gäller en chans att vinna hela turneringen, men man vet inte vad som kommer att hända och allting är öppet. I gruppspelet kommer Danmark att ställas mot värdnationen Brasilien, vilka tippas via hela turneringen tack vare sin starka trupp, men även Irak och Sydafrika ställer upp med hårt motstånd.

Danmarks OS-matcher i Tokyo, Brasilien

När spelar Danmark sin första match i OS 2021 fotboll? Danmarks första OS match är mot Irak den 4 augusti 2021 kl 13:00 på Estádio Nacional Mané Garrincha i Brasilia. Danmarks nästa match i fotbolls-OS 2021 är den 7 augusti 2021 kl 18:00 mot Sydafrika och därefter spelar man sin tredje och sista gruppspelsmatch mot Brasilien 10 augusti.

Vilka lag har Danmark i sin OS-grupp? Danmark spelar i OS-gruppen Grupp A. De lag som spelar i Grupp A utöver Danmark är Irak, Sydafrika och Brasilien. Här kan du se samtliga Fotbolls-OS 2021 grupper och lag – ett bra sätt att få en överblick över alla OS 2021 fotboll grupper.

Vanliga frågor om Danmarks EM trupp 2021

Ifall du har några frågor om Danmarks OS-trupp 2021 så kan du lämna en kommentar nedan så försöker vi att besvara frågan om den danska spelartruppen inför OS 2021 så gott det går. Denna artikel kommer även att löpande uppdateras med startelvor, fakta, odds, statistik om spelarna och danska landslaget inför Danmarks enskilda OS fotbollsmatcher. Vidare kommer vi att försöka svara på de vanligaste frågorna du kan tänkas ha rörande Danmarks fotbollstrupp inför OS 2021 i Tokyo.

Flera andra länder har släppt sina trupper till sommarens OS-slutspel. Sverige, TysklandArgentinaColombia, Mexiko och Brasilien har gått ut med vilka spelare de kommer ha med sig till turneringen och det sistnämnda laget ses även som favoriter till att vinna turneringen. Här kan du läsa mer om de 16 lag som kommer delta i sommarens OS-fotboll!

Danska OS-truppen i fotboll 2021

Läs mer om OS 2021

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply