Flera klubbar in i jakten på Mikael Ishak

Flera klubbar in i jakten på Mikael Ishak

Svenske anfallaren omgärdas av flyttrykten

Mikael Ishak fortsätter att göra mål för Randers i danska ligan. Nu har flera klubbar gett sig in i jakten på anfallaren. Senaste klubben är belgiska Zulte Waregem. 

Så sent som igår uppgav Fotbollskanalen att belgiska Anderlecht är intresserade av Mikael Ishak, som gjort åtta mål på sjutton matcher i danska Randers den här säsongen. Ett intresse som även delas av grekiska Panathinaikos, där anfallaren skulle bli lagkamrat med svenska Marcus Berg och Niklas Hult. I dag uppger danska BT att Anderlechts ligakonkurrent Zulte Waregem gett sig in i kampen om 23-åringen.

– Jag har semester just nu, njuter och tar det lugnt och fokuserar för fullt på landslaget. Jag har inga problem med att stanna i klubben om inget fantastiskt dyker upp, säger Ishak till Fotbollskanalen och medger samtidigt att intresse för anfallaren inte saknas.

– Ja, det är väldigt stort intresse, säger han.

Trivs bra i Danmark

Mikael Ishak berättar även för Fotbollskanalen att han trivs väldigt bra i Randers, där han varit sedan 2014 och dessutom slagit målrekord.

– I Randers har det gått väldigt, väldigt bra. Jag har slagit målrekord och även om jag inte gjort mål har det gått bra. Det har flutit på väldigt bra. Det blev väldigt lyckat att jag fick komma till den klubben, säger han.

Mikael Ishak blev tidigare i vintras uttagen till den årliga januariturnén med landslaget.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply