Armenien vs Danmark – så visas Armenien/Danmark-matchen

Armenien vs Danmark? Vilken kanal sänder Armenien/Danmark matchen?

På vilken kanal kan man titta på matchen Armenien/Danmark? I Sverige är det mediebolaget SBS Discovery som äger sändningsrättigheterna och TV-rättigheterna till samtliga EM-kval matcher fram tom 2016. Detta innebär att Armenien vs Danmark matchen kommer att sändas på någon av bolagets svenska TV-kanaler.

Armenien möter Danmark nu på fredag den 7 september kl 18:00. Båda lagen har namnkunniga spelare som bland annat Henrikh Mkhitaryan i Armenien medan Danmark har Christian Eriksen och Niklas Bendtner.

Silly Season har fått många frågor rörande Armenien-Danmark och hur matchen sänds på TV. För att tillgodose detta behov och svara på frågorna så har vi tagit reda på TV-tiderna för denna EM-kvalmatch.

VART SÄNDS ARMENIEN/DANMARKMATCHEN PÅ LÖRDAG? 

Vad gäller Armenien/Danmarkmatchen så är TV-tiderna och spelschemat klart. Som nämnts ovan äger SBS Discovery TV-rättigheterna till EM-kvalmatcherna och Sveriges matcher kommer att visas på Kanal 5.  Det är Eurosport 2 som visar matchen Armenien/Danmarkmatchen på fredag kl. 20:45. 

LIVE STREAM GRATIS LIVE STREAM GRATIS
+ 1000 KR I BONUS + 1000 KR I BONUS
Live stream gratis hos bet365 Live stream gratis hos Unibet
Registrera dig här! Registrera dig här!

VIKTIG MATCH FÖR DANMARK

Den här matchen är viktig för Danmark som måste få så många poäng de bara kan för att nå EM 2016

Danmark har spelat bra och har fått ihop 11 poäng, tre vinster, en förlust och två oavgjorda matcher som har givit poängen. Armenien ligger sist i gruppen med endast en poäng. Danmark ligger på samma poäng som Albanien, som har en match mindre spelad, samt en poäng bakom Portugal som även de har en poäng mer än Danmark och två poäng. Sist länderna mötes så vann Danmark med 2-1, vilket gör att den här matchen blir extra viktig för båda länderna av flera skäl då Armenien lär vilja ha revansch. Om Danmark vinner kan man vara på väg mot EM, beroende på hur det går mellan Portugal-Albanien. Om danskarna vinner har man alltså goda möjligheter att kvalificera sig till EM-slutspelet i Frankrike 2016, se spelschemat för EM 2016.

SPELA PÅ ARMENIEN-DANMARK?

Ska du spela på Armenien-Danmark? Om ja, så borde du ta del av ett riskfritt spel på matchen från Ladbrokes, Expekt, bet365 och Unibet.

LIVE STREAM GRATIS
LIVE STREAM
RISKFRITT
RISKFRITT
+ 1000 KR I BONUS + 1000 KR I BONUS
+ 1000 KR I BONUS + 1000 KR RISKFRITT
Live stream gratis hos bet365 Live stream gratis hos Unibet Få upp till 1000 kr i bonus hos Ladbrokes Expekt riskfritt spel upp till 1000 kr
1000 kr i bonus här 1000 kr i bonus här 1000 kr i bonus här 1000 kr riskfritt här

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply