Daniele De Rossi dödar City-ryktet

Romas mittfältare Daniele De Rossi har krossat alla spekulationer om att han skulle vara alktuell för en flytt till Manchester City. Det har den senaste tiden rapporterats om att Manchester City har gjort nya förswök till att värva mittfältaren, som enligt vissa medier också sagts vara överens om en flytt. Men nu har han vid en presskonferens Romas träningsanläggning Trigoria tidigare idag, tagit död på alla rykten.

Jag stannar här. Jag är lycklig här och jag har aldrig någonsin bett om att lämna, säger han på presskonferensen enligt Football-Italia.

Folk har skrivit alla möjliga saker,om mig, och om Roberto Mancini. En del av det fick mig att skratta, en del av det fick mig att ilskna till.

Daniele De Rossi meddelade samtidigt på presskonferensen att, om han någonsin kommer att lämna klubben, att han då kommer att göra det på ett uppriktigt och värdigt sätt för klubben.

”Vad jag kan lova er alla är att den dagen som jag lämnar Roma – om det är för att vinna Champions League eller för att tjäna mer pengar – så kommer jag att säga så offentligt.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply