Daniel Sturridge kan lämna Liverpool – för West Ham United

Daniel Sturridge kan lämna Liverpool - för West Ham United

Sturridge kan lämna för ligakonkurrenten

Efter att ha spelat i Manchester City, Chelsea och Liverpool kan Sturridge nu gå till sin fjärde Premier League-klubb, West Ham United.

Daniel Sturridge kan vara inne på sina sista månader som spelare i Liverpool, detta om man tror vad engelska Daily Star kommer med för uppgifter under söndagen. Tidningen skriver i sin pappersupplaga att West Ham United med största sannolikhet kommer att sälja Andy Carroll vid det kommande transferfönstret, något som gör att man nu vill få in en ersättare.

Andy Carroll kommer med största sannolikhet att lämna den engelska huvudstadsklubben för spel i den kinesiska superliganThe Hammers ska redan ha nekat bud på spelaren för ett par månader sen men nu pekar det mesta mot att anfallaren lämnar Liverpool.

 

Sturridge har inte funnits med i Jürgen Klopps framtidsplaner under en längre tid och med ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2019 kan hans tid på Anfield vara över.

Rensning i Liverpool till sommaren

Tidigare har det pratats om att Liverpool kommer göra en större rensning i truppen, och Sturridge sägs vara ett av de första namnen på listan. Anledningen är att han inte ingått i Jürgen Klopps manskap samtidigt som flertalet skador satt stopp för anfallaren som kom till klubben i januari 2013.

Sturridge såldes till Liverpool för 15 miljoner euro, detta av Chelsea.

Liverpool behövde redan under januarifönstret förstärkning men valde att inte värva någon spelare, något som Klopp fick kritik för.

– Vad skulle jag ha gjort? Vi kan inte bara värva för sakens skull, vi behövde en spelare som kunde erbjuda klubben något, och de möjligheterna finns sällan under januarifönstret, har Klopp tidigare sagt till The Sun.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply