Dani Alves kan flytta till Premier League i sommar

Dani Alves kan flytta till Premier League i sommar

Premier League nästa för Dani Alves?

Brassen sitter på ett kontrakt som går ut efter säsongen och efter de senaste misslyckandena för PSG i Champions League kan Dani Alves nu vara på väg till Premier League.

Dani Alves kan vara på väg till Premier League. Brassen har ett kontrakt med PSG som sträcker sig till och med den 30 juni i sommar men det ser inte ut att bli någon fortsättning på Parc des Princes. Efter flera misslyckanden på internationell nivå från den franska huvudstadsklubben ser Alves nu ut att lämna. Enligt fransk press kan Alves vara på väg till Premier League och det är ett lag som är favoriter till att knyta till sig Alves.

Enligt tidningen Le Parisien ska Dani Alves vara på väg till Manchester City. Spelaren ska ha tackat nej till att förlänga sitt nuvarande kontrakt med PSG för att istället spela sin fotboll på Etihad Stadium den kommande säsongen. PSG jobbar för att få spelaren att stanna i huvudstaden men beslutet om en flytt till de brittiska öarna sägs vara taget. Alves vill återförenas med Pep Guardiola efter att ha jobbat tillsammans i FC Barcelona och nu ser det hela ut att bli av.

Redan i november månad bekräftade Alves att han ville spela i Premier League innan han lägger skorna på hyllan.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Manchester Citys stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply