Dagens Premier League

bet365

Arsenal
* Arsenalfansen kan se fram en ny profilvärvning i januari. Enligt SportDirect News så har Arsene Wenger sagt till sina scouter att han återigen vill öppna plånboken i januari. Spelare som kopplats samman med flytt till London är Leverkusens mittfältare Lars Bender och Dortmundduon Marco Reus och Ilkay Gundogan.

*Arsenal kan få en mycket spännande värvning då David Beckans son, Romeo Beckham, skrev följande på Instagram ”Gunna play for Arsenal one day”. Romeo är nu 10 år.

Aston Villa
* Aston Villas manager Paul Lambert har fått böter på 8000 pund efter sina kommentarer i 2-1-förlusten mot Chelsea. Han sade att domaren tog två felbeslut som var förödande för hans lag.

Cardiff City
* Nyförvärvet Peter Odemwingie säger att han är redo för en nystart i sitt nya klubb och sitt nya hemland. ”En nystart, en helt ny början. Jag har kommit till en klubb med stor målmedvetenhet till att klara sina mål. Jag vill tacka West Broms fans och personal för allting”

Chelsea
* Enligt klubbens nyförvärv Willian var José Mourinho den stora anledningen till att han valde skriva på för Chelsea istället för Tottenham. ”Chelsea gav mig ett bud för två månader sedan men jag fick inte tillåtelse att lämna. Men jag fortsätta att följa klubben och åkte till London för att följa Chelsea så fort jag hade tid över och nu har min dröm blivit sann. Jag vill jobba med Mourinho som är den bästa managern och jag kommer växa massor under honom”, säger Willian.

Crystal Palace
* Nu när transferfönstret har stängt kommer managern Steve Holloway att sitta ner med ordföranden Steve Parish för att gå igenom kontraktssituationen med spelarna i laget. Just nu finns det bara en spelare som är ordinarie i laget vars kontrakt går ut efter säsongen och det är Mile Jedinak. Australiern har varit med i samtliga matcher början på säsongen och har redan tackat nej till ett bud från klubben.

”Kommer vi komma tillbaka med ett bättre bud eller inte? Det är det vi kommer prata om”, säger Holloway.

Everton
* I somras lånade Liverpoolklubben in Barcelonas stortalang Gerard Deulofeu. I lånedealen är det en särskild klausul att ju fler minuter 19-åringen för spela under låneperioden ju mindre får Everton betala för lånet.  Än så länge har han bara fått spela fem minuter i ligan men mot Stevenage spelade han hela matchen.

Fulham
* Under fredagen sålde Fulham österrikiske talangen Karim Frei till turkiska Besiktas. Övergånfönstret i Turkiet var öppet några dagar längre än övriga Europa och därför kunde övergången genomföras. Frei spelade 33 matcher under sina tre år i klubben och förra året spenderade han på lån hos Cardiff.

Hull City
*Trots att man på deadline day missade att värva in Shane Long är Hull säkra på att man har en trupp som klarar av att hålla sig kvar i Premier League.

”Vi fick de flesta affärer gjorda tidigare, så spelarna har haft tid att komma in i laget och klubben, säger Hulls vice ordförande Ehab Allam.

Liverpool
* Pepe Reina, som är utlånad till Napoli, uppges redan vara överens med Barcelona om en övergång efter säsongen. Men troligen är det ingen Liverpoolsupporter som deppar över det efter värvningen av Simon Mignolet.

* Daniel Sturridge, som missade Englands match mot Moldavien, kommer heller inte spela mot Ukraina på grund av skada. Det är ännu osäkert hur länge han blir borta.

 Manchester City
* Vincent Kompany skadade sig i premiärmatchen mot Newcastle och har ännu en bit kvar. Han väntas nu bli borta ändå till oktober och missar därmed derby mot Manchester United den 22 september.  City har nu fått stora problem i försvaret då även nyförvärvet Demichelis har skadat sig.

* Manchester City försökte värva Stephen El Shaarawy i måndags och mycket tyder på att man kommer göra ett nytt försök. Har Milan åkt ur Champions League då och haltar i tabellen är det inte omöjligt den unga italienaren väljer att ta steget över. Men även Dortmund verkar vara intresserad

* Roy Hodgson tror att James Milner kan spela en avgörande roll i tisdagens match mot Ukraina.
”Vi vet vad James kan. Han är inte, och låtsas inte vara, en spännande ytter som vi fått se på senare år. Efter många har vi inte fått se så många yttrar i landet, men nu ser vi massor av dem. Milner är ingen ytter, men kvalitéerna han bidrar man kan visa sig vara väldigt nyckfulla.

* Manchester City tackade nej till Trabzononspor lånebud på John Guidetti. Engelsmännen hoppas kunna låna ut honom till en Championshipklubb istället.

Manchester United
* United värvade Fellaini bara minuter kvar av transferfönstret i måndags och belgaren erkänner det var väldigt nervös men att han nu är redo att slåss för sin plats men är hoppfullt.

”Jag kommer jobba hårt för min plats. Jag vill vinna något med Manchester. Jag ser fram emot detta, det är ett stort steg för mig. Men jag har spelat i England i fem år och jag kan ligan och spelarna så jag tror inte jag kommer ha några problem med övergången”, säger han.

* Denna veckan förlängde Nani sitt kontrakt till sommaren 2018 och portugisen hoppas nu att det kontraktet kan hjälpa honom att fokusera mer på fotbollen och komma i form igen efter skadan. Nani skadade sig i träningsmatchen mot Sevilla.

Newcastle
Den australiensiske U20-landslagsmannen Curtis Good har uttryckt ett visst intresse om att gå ut på lån när transferfönstret öppnar igen.

”Jag vet ännu inte vad jag kommer att göra, men jag skulle älska ytterligare ett lån. Jag skulle älska att spela professionell fotboll vecka ut och vecka in. Förra året var han utlånad till Bradford.

Norwich
* Zlatan Ibrahimovic hyllar Johan Elmanders flytt till Norwich. 

”Jag vet själv hur det är att byta klubb. Du vill bara ut och spela. Han är väldigt angelägen om att få spela efter vad han gått igenom i Galatasaray.

Southampton
* Anfallaren Rickie Lampert, som som i Sturridges och Rooneys frånvaro, har fått chansen i landslaget tänker ta till vara på sin chans och visa upp vad han kan.

”Jag känner att jag måste imponera med tanke på min situation. Jag måste imponera på träning, på matcher och lyckligtvis lyckades jag göra mål igen och förhoppningsvis har jag gett tränare ytterligare ett alternativ”.
Lampert har nu gjort mål i båda sina landskamper för England.

Stoke
* Glenn Whelan kommer missa Irlands match mot Österrike på grund av skada. Han spelade hela matchen mot Sverige men har sen dess fått problem med baksida lår.

*Stokes manager Mark Hughes går öppet ut och säger de gick miste om flera spelare som de var ute efter. Bland annat Nelson Oliveria från Benfica och Hannovers anfallare Mame Biram Diouf. Men trots det tycker han att de har en bättre trupp nu än innan.

Sunderland
* Sunderlands fjortonde värvning under transferfönstret, Andrea Dossena fick sänka sin lön med hela 50% för att ansluta från Napoli.

* Sunderlands kapten John O´Shea fick utstå mycket kritik av managern Paolo Di Canio i media men Sebastian Larsson är övertygad om att han klarar av den.”Han kommer hantera det fint. Han har varit med länge nog och är en för stark karaktär för att låta det påverka honom”.

Swansea
* Med det tidiga intågandet i Europa League för Swansea tycker nu Angel Rangel att det är sköt med ett landslagsuppehåll. ”Jag tycker det kom vid rätt tillfälle och det är ett välkommande avbrott för oss” säger han.

Tottenham
* Tottenham missade Champions League-platsen precis förra säsongen men Gareth Bale säger att han hade valt Real Madrid denna säsong även om Spurs hade gått till Champions League. ”När Real Madrid kommer får man bara en chans. Jag tror jag hade ångrat mig resten av livet om jag inte skrivit på”, säger han.

West Brom
* 20-årige George Thome har varit borta sedan januari månad men nu är mittfältaren äntligen på väg tillbaka. ”Jag har varit tillbaka i träning i två veckor och det blir enklare för varje dag” 

West Ham
* West Hams vice ordförande Karren Brady säger att klubben var nära att värva Arsenals Nicklas Bendtner ,Chelseas Demba Ba och Romelu Lukako.
”Du vinner några, du förlorar några, men West Ham förlorade tre potentiella värvningar, så är det, säger han. Klockan 20.55 på måndagen säger de till mig att Lukaku vill komma tillbaka till West Brom och att han bestämt sig och inget kommer få honom att ändra sig. Men när det är 10 minuter till deadline får jag reda på att han gått till Everton”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply