• Error, no group ID set! Check your syntax!

Då lämnar Sergio Aguero Manchester City

Då lämnar Sergio Aguero Manchester City

Klart? Då vill stjärnan lämna klubben

Sergio Aguero på väg bort från Manchester City. Ja, det har ni läst förut. Men det verkar inte som om det blir av än på ett tag. Och framför för allt inte till den klubben som många väntade sig.

Det var ju länge tänkt att Sergio “Kun” Aguero skullen komma att bli Real Madrids näste store stjärna. Men framför allt motstridigheter från olika fans runt om i Madrid ställde till det med själva övergången.

Inte minst eftersom Kun tidigare hade spelat för lokalrivalen Atletico Madrid. Det här var då något som verkade göra övergången ännu svårare än vad den redan var.

Går tillbaka till Argentina

TITTA HÄR: Manchester Citys spelarlöner

Men det var inte allt som satte käppar i hjulen för den här övergången. Faktum är ju att Atletico Madrid inte skulle ha haft särskilt stora möjligheter att stoppa något köp. Men däremot så var det inte ens säkert att spelaren själv ville lämna.

För även om argentinaren talade gott om klubben, vilket fick Atletico-fansen att rasa, så sa han aldrig rakt ut att han vara intresserad av att spela för Real Madrid vid ett speciellt tillfälle. Bara att det var ett intressant erbjudande.

Nu verkar det dock istället som om argentinaren fullföljer sitt kontrakt med Manchester City, för att 2020 återvända till Independiente, stjärnans moderklubb.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply