Cristiano Ronaldos syrliga pik till Xavi

Cristiano Ronaldos pik till Xavi

Cristiano Ronaldo svarar på kritiken från spanjoren

Skickar en syrlig passning till den föredetta Barcelonamittfältaren Xavi Hernández som tidigare kritiserat portugisen vid flertalet tillfällen.

Xavi har under det senaste året inte hållt inne med kritik och uttalande kring Cristiano Ronaldo och portugisens karriär. Mittfältaren som numera spelar i Qatar har tidigare bland annat sagt att Ronaldo inte bör vara nominerad till FIFA Ballon d’Or och att Ronaldos problem är att det finns en annan spelare som är bäst i historien.

Efter flera uttalanden om den portugisiske superstjärnan har nu Cristiano Ronaldo, efter 5-2 mot Osasuna på Estadio Santiago Bernabéu, svarat och 31-åringen håller inte inne med orden.

– Ronaldo är extraordinär, men jämfört med Messi… För mig, och för alla som gillar fotboll, så kan de inte jämföras, har Xavi tidigare sagt till Cadena SER.

Nu väljer Ronaldo att svara Xavi.

– Jag är den mest eftersökta spelaren på internet. Alla som vill ha lite publicitet eller uppmärksamhet pratar om mig. Jag kunde inte bry mig mindre om vad Xavi säger om mig. Han spelare i Qatar, eller? Jag vet inte ens var han spelar, säger Ronaldo till samma radiokanal.

– Han har vunnit alla titlar, inkluderat VM och EM, men han har aldrig vunnit Ballon D’Or.

 

SE ÄVEN: Figo: “Cristiano Ronaldo kan flytta till Barcelona”

SE ÄVEN: LISTA: Sju anledningar till att Cristiano Ronaldo blev årets spelare i Europa

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply