Cristiano Ronaldo:”Jag är världens bästa fotbollsspelare genom tiderna”

Cristiano Ronaldo-Jag är världens bästa fotbollsspelare genom tiderna

Ronaldo hyllar sig själv efter femte guldbollen

I en intervju efter att ha tagit emot sin femte guldboll säger portugisen att han är den bästa fotbollsspelaren någonsin.

Under flera år att vi fått se Lionel Messi och Cristiano Ronaldo göra upp om vem som vinner Ballon d’Or. Totalt har de båda superstjärnorna vunnit priset tio gånger och den senaste att vinna är Cristiano Ronaldo. I fredags hölls nämligen galan för Ballon d’Or i Paris och arrangerades av France Football. Nu uttalar sig portugisen om priset samtidigt som han passar på att höja sig själv till skyarna.

– Jag är den bästa fotbollsspelaren genom tiderna, säger en exhalterad Ronaldo som nu ’kvitterat’ i antalet guldbollar med Messi.

– När jag gick till Manchester United insåg jag att jag verkligen var bra. Jag fick träna och spela med storspelare som Giggs, Ferdinand och Van Nistelrooy. Sen det första året i United visste jag att jag kunde vinna guldbollen.

Cristiano Ronaldo-Jag är världens bästa fotbollsspelare genom tiderna

Cristiano Ronaldo passar även på att kommentera konkurrensen med Messi, även om han säger att det inte är något han tänker på.

– Jag tänker inte mycket på det. Jag motiverar mig själv och kämpar för att bli bättre. Det kan dock vara så att det påverkar mig, även om jag inte tänker på det.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Cristiano Ronaldo

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply