Cristiano Ronaldo vill se superduo i Real Madrid

Cristiano Ronaldo vill se superduo i Real Madrid

Ronaldo vill se förstärkningar i Real Madrid 

Portugisen ska inte vara speciellt nöjd med Real Madrids anfallslinje. Nu kommer rapporter om att Cristiano Ronaldo har öppnat för två superstjärnor att komma till Real Madrid. Detta samtidigt som man kan sälja stort för att få in pengar.

Säsongen 2017/2018 har inte varit den bästa för Real Madrid. I La Liga ligger man hela 15 poäng bakom FC Barcelona. I Copa del Rey förlorade man mot Leganés och det enda som kan rädda säsongen är en vinst i Champions League-finalen. Det är framför allt målskyttet som lidit under den gångna hösten då den offensiva linjen inte varit i högform. Det hela har gjort att Real Madrid nu tänker renovera stora delar av spelartruppen.

Flera spelare har under det senaste året kopplats ihop med marängerna men nu avslöjas det vem Cristiano Ronaldo vill spela med. Det är La Liga-experten Guillem Balagué på brittiska Sky Sports som kommer med uppgifter om att portugisen vill se två storvärvningar i sommar. Det är Robert Lewandowski från Bayern Munchen som står högst upp på listan. Detta tillsammans med Eden Hazard som kan komma att lämna Chelsea vid uteblivet Champions League-spel.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Cristiano Ronaldo

Kan casha in på Gareth Bale

Det kommer inte bli några billiga affärer att köpa loss e båda superstjärnorna. totalt kan man tvingas lägga ut över 300 miljoner euro och det krävs en del försäljningar för att kunna finansiera nyförvärven. En spelare som marängerna sägs vilja sälja är Gareth Bale. Walesaren har inte kunnat bli kvitt sina skadeproblem och nu överväger man att sälja superstjärnan.

En försäljning av Gareth Bale sägs kunna generera omkring 100 miljoner euro. Tillsammans med en försäljning av Isco eller Karim Benzema kan marängerna ha de pengar som krävs för att värva stort under det kommande transfertret.

SE ÄVEN: Real Madrid spelarlöner 2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365