Cristiano Ronaldo vill bli filmstjärna efter karriären

Planerna efter karriären har Cristiano Ronaldo klart för sig

Cristiano Ronaldo har haft en svag säsong hittills, men Cristiano Ronaldos mått mätt. Portugisen som hunnit bli 32 år gammal men presterar fortfarande på den absoluta toppnivån, det hindrar honom inte från att fundera på livet efter den aktiva fotbollskarriären.

Cristiano Ronaldo har under de senaste två åren vunnit nästan allt som går att vinna. 2016 var han med och vann Champions League med Real Madrid och EM med Portugal. I somras vann han både La Liga och Champions League och då han blir 33 år i januari ska Ronaldo nu vilja lämna den spanska huvudstadsklubben. För någon dag sedan kom det rykte om att han ville byta klubb i sommar för att prova på ett sista äventyr innan han går i pension.

Fotbollsarenor VM 2018 Ryssland

Det har kommit fram uppgifter om att han har nobbat Juventus, men det är inte aktuellt längre. Istället har Cristiano bestämt sig vad han vill göra efter karriären och det blir samma bana som bland andra Vinnie Jones och Eric Cantona – han vill bli filmstjärna.

Förberett sig i flera år

I en intervju med Sky Italia avslöjar Ronaldo sina planer.
– Just nu är jag fokuserad på fotbollen eftersom min karriär kommer vara slut en dag – alla måste gå i pension någon gång. Jag vill prova nya saker, till exempel vara med i en film. Jag började planera min framtid när jag var 27, 28, då började jag förbereda mig.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply