bet365

Cristiano Ronaldo tänker på flytt till Kina

Cristiano Ronaldo tänker på flytt till Kina

Cristiano Ronaldo öppnar för Kina?

Real Madrids superstjärna ska enligt sin gamla förbundskapten ha frågat om hur det är att leva i det asiatiska landet.

Cristiano Ronaldo är ett namn det alltid pratas om. Det är inte alltid samma ämnen men portugisen som klassas som en av världens bästa fotbollsspelare finns jämt på tapeten. Under det senaste året är det en flytt från Real Madrid som det pratats mest om, detta då han kopplats ihop med flera klubbar att flytta till. Det är framför allt Manchester United och Paris Saint-Germain som kopplats ihop med portugisen, men nu har ett nytt alternativ avslöjats.

Det är den före detta portugisiska förbundskaptenen Luis Felipe Scolari som avslöjar att spelaren frågat om livet i Kina. Detta i en intervju med brasilianska Esporte interativo.

SE ÄVEN: Cristiano Ronaldo lön

– Någon som frågat mig mer än en gång om livet i Kina är Cristiano Ronaldo. Varför skulle han inte kunna spela där?, säger Scolari som var tränare i Guangzhou Evergrande till och med oktober förra året. Han fortsätter och säger att Ronaldo borde flytta till Asien:

– Jag berättade allt för honom. Kina är inte lika för alla spelare och Cristiano ser en framtid här då han har flertalet företag och märken. Kina är världens största land och jag sa till honom det jag säger till alla som får chansen, han borde flytta dit.

I Champions League kvartsfinaler ställs Real Madrid mot Juventus.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply