Cristiano Ronaldo lämnar Juventus i sommar? – tackar fansen

Cristiano Ronaldo lämnar Juventus i sommar? - tackar fansen

Cristiano Ronaldo har tidigare ryktats vara på väg bort från Juventus. Nu insinuerar stjärnan att det inte blir någon fortsättning hos Den Gamla Damen.

Cristiano Ronaldo, 33, har ett år kvar på kontraktet med Juventus. Under våren har det dock ryktats om att den portugisiske superstjärnan kan vara på väg bort på grund av klubbens ekonomiska problem. Nu insinuerar spelaren själv att han kan ha gjort sin sista match i den svartvita tröjan. Detta i ett meddelande på sociala medier.

”Livet och karriären för alla toppspelare består av upp- och nedgångar. I år kunde vi inte vinna Serie A, grattis till Inter för den välförtjänta titeln. Jag måste dock värdesätta allt vi uppnådde den här säsongen med Juventus, både i kollektiva och individuella termer. Italienska supercupen, italienska cupen och skytteligan i Serie A fyller mig med lycka, främst på grund av svårigheten de bär med sig, i ett land där ingenting är lätt att vinna”, skriver Ronaldo på Instagram.

Portugisen, som anslöt till Juventus under sommaren 2018, gjorde även en summering av de länder där han spelat.

”Med dessa prestationer nådde jag ett mål som jag hade satt mig sedan den första dagen jag anlände till Italien. Mästare i England, Spanien och Italien; Cupvinnare i England, Spanien och Italien; Supercup-vinnare i England, Spanien och Italien; Bästa spelare i England, Spanien och Italien; Bästa målskytt i England, Spanien och Italien; Över 100 mål för en klubb i England, Spanien och Italien. Ingenting kan jämföras med känslan av att veta att jag har satt spår i de länder där jag har spelat, och att jag gav glädje åt fansen för de klubbar jag representerade”.

Avslutningsvis skriver Ronaldo att han vill tacka sina fans.

”Tack till alla som deltog i denna resa! Vi står tillsammans!”, skriver 36-åringen.

Spelaren har kontrakt med Juventus till och med sommaren 2022 men kan nu alltså vara på väg bort. Detta efter att ha kopplats ihop med Paris Saint-Germain samt de två tidigare klubbarna Real Madrid och Manchester United.

SE ÄVEN: Juventus fortsatt intresserade av Memphis Depay

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365