Cristiano Ronaldo kan återvända till Manchester United

Cristiano Ronaldo kan återvända till Manchester United

Manchester United – prio för CR7

Spelarens mamma, Dolores Aveiro, säger i en intervju att hon föredrar en flytt till Manchester för son son Cristiano Ronaldo.

I lördags vann Cristiano Ronaldo sin femte Champions League-titel. Han är därmed den spelare med flest Champions League-titlar men allt var inte frid och fröjd på Olympiastadion i Kiev. Endast minuter efter slutsignalen gick superstjärnan ut med att han kommer lämna Real Madrid, något som inte gillades av varken medspelare eller klubbledningen. Anledningen sägs vara att han inte fått stöd av Real Madrid i kampen mot det spanska skatteverket som kräver honom på drygt 28 miljoner euro.

Cristiano Ronaldo kan återvända till Manchester United

Direkt börjades det att spekuleras kring var portugisen kommer att spela sin fotboll nästa säsong. Det var framför allt Paris Saint-Germain som var på tapeten men nu berättar hans mamma, Dolores Aveiro, om var hon vill att sonen ska spela.

– Jag gillar Paris. Jag åker dit då och då. Sist var med min son när han vann Ballon d’Or. Jag var mycket stolt. Varje gång jag åker till Paris behandlar alla mig väldigt väl. Om jag ska säga sanningen skulle jag inte invända, men jag skulle föredra att han återvänder till Manchester, säger hon till SFR Sport.

Cristiano Ronaldo som hunnit bli 33 år sitter på ett kontrakt med Real Madrid som binder honom till klubben till och med sommaren 2021. Ronaldos lön ligger på drygt 20 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply