bet365

Cristiano Ronaldo: ”Jag kommer stanna i Real Madrid”

bet365

Cristiano Ronaldo bekräftar framtidsplaner

Efter att ha gjort fyra av åtta mål mot Malmö FF på tisdagskvällen pratade Cristiano Ronaldo bland annat om Rafael Benítez, en möjlig flytt och det oönskade smeknamnet ’Penaldo’.

Det var inte Malmö FFs kväll igår på Santiago Bernabéu. Skåningarna blev utspelade och efter 3-0 i paus föll man ihop totalt i den andra halvleken. Slutresultatet skrevs till 8-0 till Real Madrid som redan innan matchen var klara gruppvinnare.

Efter matchen pratade huvudrollsinnehavaren för första gången på länge med det samlade pressuppdådet och det var en positiv Cristiano Ronaldo som ställde sig vid intervjumikrofonen.

Benítez: ”Han gör ett bra jobb och håller på att anpassa sig, vi måste ge honom tid. Vi har nu fem raka segrar och håller fortfarande på att förbättras. Det är normalt att folk kritiserar en klubb som Real Madrid när det inte går bra”.

 

”Kommer stanna kvar i Real Madrid

Flyttrykena: Det är endast spekulationer, det är likadant varje år. Allt känns bra och jag är lugn. Jag är lycklig här och kommer att stanna de två år som jag har kvar av kontraktet”.

Den egna formen: ”Allt känns bra och laget förbättras för varje dag som går. Vi har nu fem raka segrar och på det personliga plan kan det vara så att jag inledde dåligt, men jag har även haft mina problem. Nu känner jag mig bättre rent fysiskt och mentalt. Jag hoppas kunna hjälpa laget med mål och assist som är det viktigaste för mig”.

Nominerad till Ballon d’Or: ”Jag är inte besatt av Ballon d’Or”.

Orden till Laurent Blanc: ”När folk behandlar mig bra får de samma behandling tillbaka. Det skapades ett rykte som var nonsens. Det som hände med Blanc var att han hade gett mig flera komplimanger tidigare och jag ville bara säga tack. Jag har en bra relation med PSGs president sen flera år tillbaka, han är väldigt trevlig och han har alltid behandlat mig väl, det var vad som hände”.

’Penaldo’: ”Jag vill alltid göra mål, det kvittar på vilket sätt”.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply