Cristiano Ronaldo funderar fortfarande på Manchester United

Cristiano Ronaldo funderar fortfarande på Manchester United

Fortfarande inte helt säker – kan återvända till United

Enligt brittiska Daily Star så ska Real Madrids superstjärna, Cristiano Ronaldo, inte vara helt säker på sin framtid. Enligt samma källa är det möjligt att han återvänder till Manchester United inom kort.

Att Cristiano Ronaldo, som just nu är i Ryssland med Portugals VM-trupp, är en av de bästa spelarna just nu, samt en av de bästa fotbollsspelarna genom tiderna, råder det inga tvivel om. Den offensive spelaren har gång efter annan presterat bra, inte minst ute i Europa.

Han är en av de allra största anledningarna till att Real Madrid plockat hem tre Champions League-titlar på lika många år, och fyra vinster på de fem senaste säsongerna.

Kan gå till United

LÄS MER: Bästa mittfältarna i VM 2018

Nu är han alltså i Ryssland för att försöka hjälpa sitt Portugal till en ny landslagstitel. Samtidigt ryktas det dock om superstjärnans framtid. För det handlar inte minst om att Ronaldo ska vilja höja sin lön upp till Messi och Neymars nivå.

Det är då något som kan komma att ske tack vare en flytt till Manchester United, skriver Daily Star. Men samtidigt så vet vi ju hur den här tidningen fungerar. Så en ska ta de här uppgifterna med en nypa salt, eller kanske två.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply