Cristiano Ronaldo fick spela i 20 min mot Schweiz VM 2022

Efter Portugals stora seger cirkulerade bilder av Cristiano Ronaldos snabba avsked och ensamma firande på nätet. Men lagkamraterna förnekar att det finns någon spricka mellan dem. Se och spela på fotboll live =>

”Han vet att det viktigaste är ”vi”, säger Pepe efter 6-1-målet mot Schweiz.

Galna framgångar för Ronaldos ersättare – sänker Schweiz med ett hattrick

Cristiano Ronaldo hade en speciell tisdagskväll när han blev utvisad i Portugals åttondelsfinalmatch mot Schweiz och fick se sin ersättare göra ett stort nummer. Gonçalo Ramos startade sin första landskamp och gjorde mästerskapets första hattrick.

Efter matchen avstod Ronaldo från att fira tillsammans med sina lagkamrater. När övriga spelare samlades på planen för att tacka publiken applåderade lagkaptenen de tillresta supportrarna på egen hand. Sedan försvann han snabbt in i spelargången och lämnade glädjescenerna.

Förnekar att det finns ett problem

Även om Portugal har gått vidare till kvartsfinal där de ska möta Marocko, spekuleras det nu om det finns en spricka mellan lagets stjärnspelare och resten av truppen.

”Han pratar med mig och alla andra i laget”, säger Gonçalo Ramos enligt Diário de Notícias. ”Vår kapten försöker alltid hjälpa alla.” En annan målskytt höll med om denna känsla.

”Enligt försvararen Pepe förstår Ronaldo att det är viktigt att vara en lagspelare och att det inte finns några problem mellan honom och resten av gruppen”

João Félix och Bruno Fernandes säger samma sak. Se och spela på fotboll live =>

Félix anser att det i slutändan inte spelar någon roll om Ronaldo spelar, utan att det är laget som spelar roll. Fernandes instämmer i denna uppfattning och tillägger att de (laget) bara måste fortsätta att följa tränarens idéer.

”De bidrar med olika färdigheter.”

Ronaldo togs ut ur den sista matchen mot Sydkorea, och det har förekommit uppgifter om att han inte håller med om detta beslut av landslagstränaren Fernando Santos.

Santos har också nämnt Ronaldos ovälkomna beteende när han byttes ut.

Santos sade att beslutet att avskeda Ronaldo fattades i lördags och tillade att dessa frågor vanligtvis löses internt.

Före matchen Portugal-Schweiz förklarade Fernando Santos att straffen berodde på taktiska skäl

”Jag fattar olika beslut för olika matcher. Ronaldo är en professionell spelare som alltid sätter laget först och kommer att hjälpa Portugal framåt”, sade tränaren i en intervju som sändes på C More

Ronaldo fick spela under de sista 20 minuterna mot Schweiz, och efter matchen ville Santos inte jämföra Ronaldo och Gonçalo Ramos

”De är olika spelare med olika styrkor”, sade Santos enligt Diário de Notícias. Se och spela på fotboll live =>

Cristiano Ronaldos

Efter matchen fick Cristiano Ronaldo veta att han kan komma att flyttas till Saudi Al-Nassr i slutet av året.

– Nej, det är inte sant, svarade Ronaldo enligt portugisiska medier.

Ronaldo gick rakt av planen när hans lag och fans firade

Cristiano Ronaldo som Spelade i Portugals VM-truppen har gjort ett mål under åttondelsfinalen och har ingen chans att bli bästa målskytt i VM 2022. Portugals har goda chanser att vinna VM 2022 enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare . Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

Här kan du läsa mer om Ronaldo dramat:

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply