Cristiano Ronaldo anländer till Real Madrid för att träna på deras anläggning!

Cristiano Ronaldo anländer till Real Madrid för att träna på deras anläggning!

Cristiano Ronaldo tränar på egen hand i Real Madrids lokaler, enligt spanska Relevo. Stjärnspelaren lämnade nyligen Manchester United och är för närvarande klubblös. Se och spela på fotboll live =>

De senaste veckorna har varit händelserika för Cristiano Ronaldo. Efter att ha brutit upp med Manchester United har den portugisiska megastjärnan spelat i VM i Qatar. Cristiano Ronaldo, en av världens bästa fotbollsspelare, satt på bänken i VM mot Marocko.

Ronaldos efterlängtade chans att vinna VM fick ett abrupt slut i kvartsfinalmatchen mot Marocko. Därför fick 37-åringen sitta på bänken under slutspelsmatcherna.

Det har gått rykten om att Ronaldo skulle spela för Saudiarabiens Al-Nassr efter nyår, men han är för närvarande tillbaka i träning. Spanska Relevo rapporterar att Ronaldo håller sig sysselsatt på Real Madrids träningsanläggning Valdebebas.

Cristiano Ronaldo tränar i Madrid för att hålla sig i form inför den kommande säsongen I onsdags, efter att ha fått tillstånd av klubben, ska han ha tränat på egen hand medan Real Madrids tränare Carlo Ancelotti ska ha tränat seniorlaget bredvid.

Även om inte många detaljer har släppts, rapporterar tidningen att han inte har varit i kontakt med någon av sina tidigare lagkamrater och att han sägs överväga andra alternativ. Ronaldo tillbringade nio år i Real Madrid men det ryktas om att han inte kommer att göra någon comeback.

Cristiano Ronaldo ingick i Portugals VM-truppen och hans chanser att bli bästa målskytt i VM 2022 är ganska låg för dem blev utslagna av Marockos VM-trupp. Vem vinner VM 2022? här kan du se de andra lagens chanser att vinna VM 2022 enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare! Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

Fotbollsstjärnan anländer till Real Madrid för att träna på Deras anläggning!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply