Corinthians bekräftar: ”Paulinho till Spurs”

Det har länge rapporterats om att den brasilianska landslagsstjärnan Paulinho, som var en stor del av Brasiliens triumf i Confederations Cup, ska vara på väg till Tottenham. Nu bekräftar Corinthians klubbdirektör Roberto de Andrade att spelaren kommer att lämna klubben för spel med Premier League-klubben.

”Jag vill tacka Paulinho för allt han har gjort för Corinthians. Vi kommer aldrig att glömma den stora människa han är och landslagstiteln han tog hem(Confederations Cup med Brasilien) är välförtjänt. Vi är stolta för att ha haft en spelare som honom. Det känns rättvist att han fortsätter sitt liv med en engelsk klubb, och lär känna en ny kultur,” säger klubbdirektören enligt Sky Sports.

Paulinho använde tillfället till att tacka för de varma komplimangerna han fick och tackade samtidigt Corinthians supportrar för tiden tillsammans i klubben.

”Det är svårt att säga något på en stund som denna, men jag är säker på att de har varit tre underbara år i min karriär, med många titlar. Men vad jag har att säga till Corinthians fans, styrelse och personal är att ’vi ses snart!’- Jag kommer att vara tillbaka på nolltid, efter allt ni har gjort för mig, ” säger Paulinho på presskonferensen.

”Mina individuella titlar är samtliga tack vare klubben, och Corinthians kommer att finnas i mitt hjärta för resten av mitt liv.”


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply