Conte vill värva Arturo Vidal till Chelsea redan i vinter

Det har ryktas mycket om att Antonio Conte vill återförenas med sin forne mittfältare Arturo Vidal. De spenderade några framgångsrika säsonger i Juventus tillsammans som sedan ledde till en stark relation mellan varandra.

Enligt brittisk press ska Chelsea ha lagt ett bud på Bayern-spelaren men man ska ha fått det nekat eftersom Bayern vill ha mer pengar för sin spelare. Arturo Vidal har ett kontrakt med klubben som sträcker sig till sommaren 2019. Enligt brittisk press är inte Conte helt nöjd med sina nyförvärv som han köpte in under sommaren och det gäller framförallt Drinkwater och Bakayoko som inte har levt upp till hans förväntningar.

Conte vill värva Arturo Vidal till Chelsea redan i vinter

Enligt journalisten Pipe Sierra ska Chelsea fått nekat ett bud på 33 miljoner pund eftersom Bayern vill ha närmare 53 miljoner pund för spelaren. Arturo Vidal som har hunnit fylla 30 år har varit en dominant mittfältare i fotbollseuropa i många år men tiden börjar sakta lida mot sitt slut. Kanske får Vidal en nytändning i Chelsea, det är en fråga som återstår att se vart den slutar.

SE ÄVEN: Barcelona vill värva Christensen från Chelsea

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply