City vill behålla Brahim Diaz

bet365
City vill behålla Brahim Diaz

”Klar” för Real Madrid – City ger inte upp

Han har påståtts vara klar för Real Madrid det senaste. Men nu verkar alltså Manchester City vara beredda att behålla sin spelare.

Real Madrid ska ha kommit överens om ett avtal med Manchester City-spelaren Brahim Diaz. Enligt brittisk press kommer Diaz som sitter på ett utgående kontrakt med City att få en lön på 67.000 i veckan (drygt 3,5 miljoner euro per säsong) och ansluta under vinterfönstret. Denna säsong har det endast blivit tre matcher för Diaz i Premier League med City men vill nu lämna i jakt på mer speltid.

Guardiola ser gärna att Diaz stannar på Etihad Stadium under en längre tid men Diaz verkar ha bestämt sig om en flytt. När det kommer till Real Madrid vill man inte gå miste om Diaz likt man gjorde med Jadon Sancho, en spelare som nu exploderat i Borussia Dortmund.

City vägrar ge sig

SE OCKSÅ: Manchester Citys spelarlöner

Ja, det verkar alltså som Real Madrid kommer att få köra dragkamp om Brahim Diaz med Manchester City. För Pep Guardiola ska ha fått upp ögonen för den talangfulle spelaren, trots lite speltid, och verkar vilja behålla honom. Frågan är hur mycket Madrid skulle vara beredda på att betala honom.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply