City och Juventus gör upp om Mouctar Diakhaby

City och Juventus gör upp om Mouctar Diakhaby

Mouctar Diakhaby jagas av storklubbarna

Enligt brittisk media ska Manchester City och Juventus vara de klubbar som är på jakt efter Mouctar Diakhaby. Den franske u21-talangen kommer med största sannolikhet flytta under det kommande åren och han anses vara en av de största talangerna i fransk fotboll.

Mouctar Diakhaby är ett namn som många scouter har på läpparna för tillfället. Den 20-årige mittbacken är en av de största talangerna i fransk fotboll där han representerar Olympique Lyon och nu jagas han av några av Europas största klubbar. Enligt brittiska tidningar ska nämligen både Juventus och Manchester City ha hört av sig till den franska storklubben för att lägga ett bud spelaren.

Diakhaby har även representerat det franska U21-landslaget vid flera tillfället och enligt The Sun ska Citys scouter ha varit på plats under Lyons match i Europa League i förra veckans match i Europa League.

SE ÄVEN: Samtliga pristagare från FIFA Awards 2017 – The Best

City och Juventus gör upp om Mouctar Diakhaby

Det kommer dock inte bli någon billig affär om City eller Juventus vill köpa loss 20-åringen. Spelarens kontrakt sträcker sig nämligen till och med sommaren 2022 samtidigt som Lyons president Jean-Michel Aulas inte ska vara speciellt intresserad av att sälja sin diamant.

SE ÄVEN: Manchester City löner 2017/2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply