bet365

Manchester City ger inte upp Diego Godín

Manchester City släpper inte intresset för Diego Godín

Med 25 dagar kvar av transferfönstret har Manchester City klart för sig vad man vill, man vill köpa Diego Godín.

Det är inge första gången som spansk media skriver om att Diego Godín har intressanter i England. Uruguayanen har under de tre senaste åren kopplats ihop med både Manchester City, Chelsea och Manchester United vid varje transferfönster, men spelaren har valt att stanna i den spanska huvudstadsklubben. Spelaren själv har sagt vid flera tillfällen att han trivs väldigt bra i Atlético Madrid och att han gärna fortsätter i klubben, men att om det kommer ett bra bud kommer han att se över det.

Nu rapporterar spanska Diario AS att Manchester City återigen har kontaktat Atlético för att försöka köpa loss spelaren. La Liga-klubben har ingen intention att sälja spelaren och refererar till hans utköpsklausul som ligger på 40 miljoner euro. Det ska dock inte vara den ekonomiska biten som hindrar affären. Det ska vara spelaren själv som ser ljust på en fortsättning i det rödvita laget och inte tänker allt förmycket på att byta klubb.

Spelarens agent, Paco Casal, ska ha erbjudit spelaren till City för ett tag sen men då var man inte speciellt intresserade av att värva mittbacken som kom till Atlético 2010.

Efter att ha värvat flera spelare som inte riktigt lyckats ska Manuel Pellegrini ha klart för sig vem han vill se som mittback nästa säsong. Diego Godín ska passa in på den sortens spelare som den chilenske tränaren ska vara ute efter och nu sägs det att engelsmännen kommer att lägga in en växel för att försöka knyta till sig spelaren.

Diego Godín har kontrakt med Atlético Madrid till och med 30 juni 2018.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply