City erbjuder nytt kontrakt till Sane

Manchester City ska redan nu vilja ge 21-årige succémannen Leroy Sane ett nytt kontrakt, trots att han har tre och ett halvt år kvar på sitt nuvarande.

Citys framfart i Premier League har förmodligen inte gått någon obemärkt förbi. De toppar tabellen med åtta poängs marginal ner till tvåan och ärkerivalen Manchester United. På 14 matcher har de endast tappat poäng i en match och det var mot Everton den 21:a augusti. Sedan dess har City tagit 12 (!) raka segrar i ligaspelet.

Leroy Sane har haft en stor del till varför det gått så bra och nu vill City-ledningen tacka honom genom ett nytt jättekontrakt, enligt The Sun.

Den tyske landslagsmannen som just nu är en av de lägst betalda spelarna i laget väntas få ett rejält lönelyft och kommer om uppgifterna stämmer tjäna 80 000 pund i veckan, d.v.s. ungefär 900 000 svenska kronor.

City erbjuder nytt kontrakt till Sane

Tidigare idag gick City ut med att de förlängt med sitt spelgeni David Silva och enligt Sky Sports ligger de även i intensiva förhandlingar med stjärnor som Raheem Sterling, Gabriel Jesus, Kevin De Bruyne och Fernandinho.

City erbjuder nytt kontrakt till Sane

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply