Cillessen kopplas till fler klubbar

Cillessen kopplas till fler klubbar

Fler storklubbar vill värva Jasper Cillessen i sommar

Ett hett mål för klubbar i Europa som vill värva målvakter i sommar har varit Jasper Cillessen. Den nederländska 29-åringen har tillhör FC Barcelona de senaste säsongerna men är nu på väg att lämna klubben.

Han har spelat Copa del Rey-matcher, ett fåtal ligamatcher och även den sista gruppspelsmatchen i Champions League den här säsongen. Men nu vill målvakten ha nya utmaningar och framför allt spela som förstamålvakt i ett lag.

Så väl Chelsea som Liverpool ska enligt engelsk press vara ute efter nederländaren. Samma sak gäller för Napoli och Arsenal. Så till sommaren lär ju Jasper Cillessen ha bestämt sig, och därmed skrivit på för en annan klubb.

Har hela sommaren att fundera

Eftersom Holland inte kvalade sig in till Fotbolls-VM 2018 så kommer ju målvakten att få hela sommaren på sig att fundera. När flera klubbar i Champions League, men som sagt även en del italienska klubbar visat intresse, så är det förstås bra för keepern.

Nu kommer det samtidigt rykten om att den tyska storklubben Bayern Munchen ska vara intresserade av att värva Jasper Cillessen. Deras Manuel Neuer har ju både blivit äldre samt dragits med en del skadeproblem under den senaste tiden.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply