Christian Pulisic stänger dörren för Liverpool

Christian Pulisic stänger dörren för Liverpool

Pulisic nobbar Bayern – och Liverpool

Dortmunds 18-årige mittfältare säger i en intervju att han aldrig skulle spela i Bayern München, detta samtidigt som han stänger dörren för Liverpool, i alla fall för tillfället.

Att Christian Pulisic går till Liverpool är ett rykte vi läst om under en längre tid. Den amerikanska landslagsspelaren finns på önskelistan hos flera klubbar men 18-åringen själv har klart för sig var han vill spela, även om han inte har några planer på att stressa.

– Gå till Bayern München? Nej, det är inget jag skulle kunna göra. Liverpool? När jag var liten var min dröm att spela i Premier League, men nu spelar jag i Bundesliga och planerar inte att flytta då jag vill spela här. Jag är väldigt lycklig i Dortmund och tänker bara njuta av allt här, säger Pulisic till Pennlive.com.

SE ÄVEN: Liverpool lönelista 2017

Dortmund får ny tränare

Efter två säsonger som tränare för Borussia Dortmund gick Thomas Tuchel ut med att han gjort sin sista match som tränare för Borussia Dortmund. Något som uppges bero på en spricka mellan honom och vd:n Hans-Joachim Watzke. Det tyska storlaget har sedan dess varit på tränarjakt och har gjort klart med Peter Bosz från Ajax. Holländaren har skrivit på ett två-årskontrakt med klubben och enligt tidigare uppgifter från tyska medier kostar affären knappt 50 miljoner kronor för Dortmund då Bosz hade två år kvar på sitt kontrakt med den holländska klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply