Chelseas agerande har gjort det svårare att värva AC Milans mittfältare Ismael Bennacer!

Chelseas senaste agerande har gjort det svårare att värva AC Milans mittfältare Ismael Bennacer

Chelsea befinner sig i en svår situation eftersom två av deras ledande mittfältare kommer att bli fria agenter i sommar. Enligt uppgifter från La Gazzetta dello Sport Football. London har Chelsea fått ett bakslag i sitt försök att värva AC Milans mittfältare Ismael Bennacer. 

Den algeriske landslagsmannens kontrakt med sitt nuvarande lag löper ut i slutet av den här säsongen, och Chelsea har varit alltmer intresserade av att värva honom de senaste dagarna. Han skulle kunna skriva ett förhands avtal nästa månad med vilken utländsk klubb som helst Chelsea inkluderat, men Milan verkar ha gjort anspråk på honom först. Enligt uppgifter har de erbjudit en förlängning som inkluderar en löneökningen för deras mittfältare.

25-åringen är en före detta Arsenalspelare som kom till norra London som ung spelare 2015. Han lämnade North London-klubben för det italienska laget Empoli 2017. Två år senare blev han en Milan-spelare.

Mittfältaren av rang kan även fungera som central mittfältare eller offensiv mittfältare, även om han inte har spelat på den positionen de senaste säsongerna.

Chelseas situation med de ledande mittfältarna N’Golo Kante och Jorginho som kommer att bli fria agenter efter att deras kontrakt löper ut på Stamford Bridge ger utrymme för 25-åringen att ta på sig en större roll i laget.

Algeriets spel har utvecklats enormt under det senaste året. Han har blivit en av Milans nyckelspelare. Kanske är det därför Serie A-mästarna är angelägna om att han ska skriva på en kontraktsförlängning.

Om Chelsea missar att skriva kontrakt med 25-åringen skulle det vara en besvikelse. Hans erfarenhet och kvalitet hade varit ett fantastiskt tillskott till vårt mittfält, men det verkar inte som om vi kommer att kunna säkra hans signatur.

Argentina vann fotbolls VM och närmare 500 miljoner kronor i prispengar. Argentina har tagit sig upp i VMs medaljliga genom tiderna.

DUBBLA UPP eller FÅ PENGARNA TILLBAKA =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply