Chelseas bud på Adrian Semper har avvisats av Dinamo Zagreb!

Chelseas bud på Adrian Semper har avvisats av Dinamo Zagreb!

Chelseas öppningsbud på målvakten Adrian Semper blev avvisat

Chelsea lade ett bud på 3,1 miljoner pund på Dinamo Zagreb målvakten Adrian Semper, men budet har blivit avvisad av det kroatiska laget enligt de senaste rapporterna.

Den 18-åriga kroatiska målvakten har varit på Chelseas radar under längre tid. Han tippas ha en ljus framtid i målet och har under året briljerat vid flera tillfällen. Han utmärkte sig särskilt under årets UEFA Youth League, som är en årlig turnering för Europas bästa U19-lag. Under UEFA Youth League uppvisade han en enastående förmåga och bjöd på en flera föreställningar mot Arsenal och Bayern München. Vidare så har han representerat Kroatien i  U17-världsmästerskapet i fotboll (FIFA U-17 World Cup).

Chelseas vill köpa honom för framtida behov

The Blues har för närvarande målvakterna Thibaut Courtois och Asmir Begovic till sitt förfogande på Stamford Bridge, men på grund av Sempers låga ålder och förmåga så är de angelägna om addera honom till truppen.

Chelseas målvaktstränare ligger bakom räden

Christophe Lollichon, som är Chelseas målvaktstränare, har varit och tittat på tonåringen under de senaste månaderna. Det är på hans inrådan som nu klubben försökt värva över honom till Chelsea. Chelsea skickade över Michael Emenalo till Kroatien för att träffa Zagreb styrelse, men Premier League-lagets öppningsbud blev avvisad. Det spekuleras i att Chelsea startade budgivningen kring 3,1 miljoner pund. Frågan är ifall Chelsea höjer sitt inledande bud under transferfönstrets slutskede för att få till en affär.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply