bet365

Chelsea vinnare i derbyt

Londonderbyt, det heta derbyt mellan Chelsea och Arsenal som blev en snöig tillställning med mycket förväntningar av matchen med kamp, individuella prestationer samt lagprestationer som samtliga fotbollsälskare gillar att bevittna och ta del av. Chelsea som tar emot Arsenal på Stamford Bridge kom till dagens derby med poängtapp på två senaste matcherna på hemmaplan mot QPR liksom Arsenal som också kommer med poängtapp på de två senaste.

Matchen inleddes på bästa möjliga sätt med mycket fart och inställning. Starkaste starten fick Chelsea som i den 6:e spelminuten rivstartade med en kontring som Chelsea fullt utnyttjade genom Ramires som släppte vidare till Juan Mata som distinkt tryckte dit bollen i nättaket.

Det heta diskussionsämnet var Ramires tuffa satsning på Coquelin vilket visades tydligt på reprisbilderna efter målet som bäddade för ledningsmålet för Chelseas del.

Fortsatt Chelseadominans efter målet som gav nya krafter. På nytt ställde Chelsea om och fick återigen utdelning, men denna gång via 11-meterspunkten efter Sczeznys neddragning. Målskytt, Frank Lampard på straff i den 16:e spelminuten.

Sakta men säkert började Arsenal äta sig in i derbyt. Theo Walcott reducerade därefter genom ett fint lagarbete med kombinerat passningsspel, det hjälpte inte då Chelsea kunde hålla ut och ta den efterlängtade tre poängen på hemmaplan trots Arsenal-dominans i andra halvlek. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply