Chelsea vill värva Virgil van Dijk i sommar

Chelsea vill värva Virgil van Dijk i sommar

Van Dijk kan nobba Liverpool för spel i Chelsea

Enligt brittisk press kan holländaren som länge varit på Liverpools radar lämnar för spel i Chelsea nästa säsong. En affär sägs komma att kostar drygt 70 miljoner euro.

Att Liverpool kommer värva spelare inför den kommande säsongen är mer eller mindre klart. Jurgen Klopp sägs vilja förstärka flera positioner i truppen men ännu har fansen inte sett röken av någon möjlig storvärvning denna säsong. Ett namn som dock varit på många Liverpool-anhängares läppar är Virgil van Dijk som för närvarande spelar i Southampton. Försvararen sägs vara ett av namnen som Klopp föredrar att hämta in i sommar men det blir ingen lätt uppgift. Förutom att spelarens nuvarande klubb kräver 70 miljoner euro för en övergång har ett nytt hinder kommit upp i kampen om att värva van Dijk, nämligen Chelsea.

Chelsea vill värva Virgil van Dijk i sommar

Efter att denna sommar ha värvat bland annat Álvaro Morata och Antonio Rudiger har man nu börjat gå efter en ny spelare och denna gång är det, just det, Virgil van Dijk, som man ställt in siktet på. 26-åringen ska vara intressant för Antonio Conte samtidigt som Roman Abramovich ska vara beredd att betala vad som krävs för att värva holländaren.

Under de senaste dagarna har brittisk media kommit med rapporter om att Conte inte är nöjd med Roman Abramovichs agerande under transferfönstret, något som kan göra att ryssen öppnar plånboken för att värva van Dijk i sommar.

SE ÄVEN: Liverpools lönelista 2017

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply