Chelsea vill värva Toby Alderweireld

Chelsea vill värva Toby Alderweireld

Alderweireld på Chelseas radar

Spelaren som tidigare representerat bland annat Atlético Madrid och Southampton jagas nu av Chelsea. Det skriver brittisk press under lördagsmorgonen.

Chelsea är inte nöjd med säsongens insatser. För tillfället ligger man på en femteplats med fem poäng upp till Champions League. I CL åkte man ut mot FC Barcelona och inför nästa säsong har man planerat att förstärka med flertalet namn. Det har tidigare pratats om att hämta in anfallare men det är inte bara offensiven som varit knackig. Försvaret har inte heller visat upp sin bästa sida och nu har man riktat in sig på en defensiv spelare att värva in i sommar.

Det är engelsk press som skriver att Chelsea vill värva från toppkonkurrenterna. The Blues ska nämligen ha riktat blickarna mot Tottenham för att försöka värva en mittback. Enligt uppgifter ska Chelsea vilja värva Toby Alderweireld. En affär kan komma att kosta upp emot 30 miljoner för om belgaren flyttar.

Spelaren sitter på ett kontrakt som binder honom till klubben till och med sommaren 2019. Han ska dock inte vara beredd att förlänga sitt kontrakt.

Förutom Chelsea ska även Manchester UnitedParis Saint-Germain och FC Barcelona ha hört sig för om spelarens tjänster.

Tränarbyte i Chelsea?

Det är oklart vilka spelare som kommer gå till Chelsea i sommar. Detta då det inte är helt klart vilken tränare som kommer att leda laget. För närvarande är det Antonio Conte som håller i spakarna men det har pratats mycket om att italienaren inte kommer att fortsätta på Stamford Bridge. Istället är det Paris Saint-Germain som ska vara intresserade av Conte.

När det kommer till möjliga ersättare till Conte har det tidigare pratats om flera namn. Carlo Ancelotti och Luis Enrique är endast två av de tränare som kopplats ihop med att ta över The Blues inför nästa säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply