Chelsea vill värva Real Madrids Isco

Chelsea jagar Real Madrids Isco

Chelsea plockar in Isco?

Iscos framtid i Real Madrid fortsätter att diskuteras. Nu jagar Chelsea mittfältaren, uppger talkSPORT.

Iscos framtid i Real Madrid är fortfarande osäker. Spelaren har själv sagt att han inte vet om han kommer att stanna i klubben. I samma veva har spanjoren kopplats ihop med flera storklubbar. Bland annat har det talats om att mittfältaren kan lämna Real Madrid för Barcelona. Dessutom har det sagts att TottenhamJuventus och Manchester United är intresserade. Nu påstås det att en till klubb ger sig in i jakten på 24-åringen. Chelsea vill värva Isco, skriver talkSPORT.

Serieledarna i Premier League är benägna om att plocka in spanjoren. För att locka till sig Isco uppges det att engelsmännen är beredda att fördubbla spelarens nuvarande lön.

Stannar ändå?

Trots alla rykten om en flytt hävdas det även att Isco överväger att förlänga sitt avtal med Real Madrid. Det påstås att de regerande mästarna i Champions League funderar på att erbjuda spelaren ett nytt kontrakt.

Isco kom till sin nuvarande klubb under sommaren 2013, då han lämnade Malaga. Efter över tre år i klubben kan spelarens tid i den spanska huvudstadsklubben vara på väg mot ett slut.

Spanjoren har sedan tidigare även spelat för Valencia La Liga.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply