Chelsea vill värva Danny Rose från Tottenham

bet365

Danny Rose på Chelseas radar

Enligt brittisk media vill Chelsea förstärka vänsterbacksplatsen och nu ska man ha riktat blickarna mot Tottenham och Danny Rose.

Chelseas tränare Antonio Conte är inte speciellt nöjd med hur klubbledningen agerat under transferfönstret. Man har värvat in spelare som Álvaro Morata och Bakayoko men italienaren kräver mer och nästa position man ska vilja förstärka är vänsterbacksplatsen. Det är The Sun som kommer med uppgifter om att Stamford Bridge-klubben har börjat intressera sig över Danny Rose Tottenham Hotspur och kommer fråga sig för om en övergång.

Spelarens kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2021 och tidigare ska Tottenham inte ha några intentioner på att vilja sälja den Leeds-fostrade spelaren.

Chelsea vill värva Danny Rose från Tottenham

Rose sågar Tottenhams klubbledning

I samma veva passar Rose även på att såga Tottenhams klubbledning. Anledningen är att spelaren är kritisk till att klubben inte gjort några förstärkningar under sommarens transferfönster och säger i en intervju att han vill vinna titlar.

– Jag vill vinna titlar. Jag vill inte spela fotboll i femton år och inte ha en enda trofé eller medalj. Jag är ledsen, men jag funkar inte så, jag är inte nöjd med det. Jag vill vinna nåt, säger spelaren i en intervju med The Sun.

Även Manchester United ska vara intresserade av spelaren.

Tottenham spelar sin premiärmatch i Premier League på söndag då man ställs mot Newcastle United.

Chelsea vill värva Danny Rose från Tottenham

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply