bet365

Chelsea vill köpa loss Felipe Anderson från Lazio

Chelsea vill köpa loss Felipe Anderson från Lazio

Conte har Felipe Anderson på önskelistan i höst

Enligt brittisk media ska Antonio Conte och hans Chelsea vara benägna att värva från Serie A i höst, det senaste namnet som är på tapeten är Felipe Anderson från Lazio.

Antonio Conte har sen ankomsten till Chelsea för det mesta haft blickarna riktade mot hemlandet när det kommer till att värva spelare. Under de senaste dagarna har det pratats om köp av bland annat Leonardo Bonucci och nu kommer ett nytt namn upp som kan ansluta till Stamford Bridge i vinter, nämligen Felipe Anderson vars klubbadress är Lazio.

Det kommer dock inte bli någon lätt uppgift att värva den 23-årige brasilianaren. Tidigare ska Lazios president Claudio Lotito ha förkastat ett bud på 45 miljoner pund från Manchester United och det är oklart hur mycket Chelsea vill och kommer behöva betala för mittfältaren som även är intressant för klubbar i La Liga. Något som dock är klart är att Chelsea kan tänka sig att de 45 miljoner punden som United erbjöd, samt en liten förhöjning om nödvändigt.

Thiago Silva öppnar för Chelsea

I en intervju med Sport Witness avslöjar Thiago Silvas agent att man inte diskuterar en förlängning med PSG och att en flytt till Chelsea är aktuellt.
– Chelsea är en storklubb. Och den engelska ligan är den bästa i världen, säger hans agent Paulo Tonieto till Sport Witness och fortsätter:

– Vi förhandlar inte om ett nytt kontrakt, vi får se vad som händer innan december. Thiagos kontrakt löper ut 30 juni 2017 om PSG inte kvalificerar sig till Champions League. Allt är möjligt i fotboll.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply