Chelsea vill ha Rooney

Wayne Rooneys framtid i Manchester United är osäker. Han uppges vara mycket missnöjd över sin tillvaro, då han under de senaste veckorna har blivit petad mer och mer från startelvan. Då ska han ha uttryckt sin vilja att lämna klubben enligt en talesman hos de nykrönta ligasegrarna, men menar även att ’Rooney inte är till salu’. 

Om det stämmer att Evertons tränare David Moyes tar över laget efter tränarlegenden Sir Alex Ferguson, som i helgen går i pension, lär det inte hjälpa United att hålla kvar Rooney. De båda hade en spänd relation under tiden som Rooney var i Everton.

Bayern München har sedan ett par månader tillbaka varit intresserade av den engelske landslagsmannen, och Champions League-finalisterna är optimistiska om att en övergång går igenom.

Chelsea är dock säkra på att man kan sno 28-åringen mitt framför ögonen på tyskarna, då klubbens ägare Roman Abramovitj har varit i kontakt med representanter för Rooney och United enligt The Mirror. Priset för anfallaren sägs kunna ligga 30 miljoner pund – ett pris som Londonklubben inte har några som helst problem med att betala.

Chelsea sägs vara på jakt efter en ny stjärnanfallare då tålamodet för Fernando Torres börjar ta slut.  

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365