• Error, no group ID set! Check your syntax!

Chelsea vill anställa Leonardo Jardim

Chelsea vill anställa Leonardo Jardim

Jardim nästa tränare i Chelsea?

AS Monacos huvudtränare Leonardo Jardim är ett av de namnen som finns på Chelseas önskelista för i sommar. Nu skriver fransk press att Chelsea kommer lägga in en högre växel för att knyta till sig tränaren från Venezuela.

Chelsea har under flera månader varit på jakt efter en ersättare till tränarposten. Efter att Antonio Conte vunnit Premier League den gångna säsongen har 2017/2018 inte varit lika framgångsrik och för närvarande ser laget ut att missa spel i Champions League nästa säsong. Att italienaren inte kommer fortsätta på Stamford Bridge har varit ganska uppenbart under en längre tid men vem som ersätter honom har varit desto minde klart. Det har pratats om allt från Carlo Ancelotti och Luis Enrique till Massimiliano Allegri som ersättare till Conte och nu har ett nytt namn dykt upp på önskelistan. Det är AS Monacos tränare Leonardo Jardim som Roman Abramovich sägs vilja knyta till sig under sommaren.

Chelsea vill anställa Leonardo Jardim

Det är franska Yahoo Sport som kommer med uppgifter om att den engelska huvudstadsklubben ska vara på jakt efter Jardim efter säsongen. Antonio Conte ska inte lägre vara den tränare The Blues vill satsa på och nu kan Jardim Ersätta honom.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Conte i Chelsea

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply