Chelsea väntar på nytt jättebud

Chelsea väntar på nytt jättebud

Tackade nej till 500 miljoner – väntar på nästa bud

Chelsea FC kunde ha fått över en halv miljard kronor för Willian, när Barcelona hörde av sig. Men nu uppges klubben avvakta istället, då de tror att ett ännu högre bud är på ingång, och det från Manchester United.

Ja, Silly Season är verkligen igång. Ryktena haglar som spön i backen, och de lär inte bli färre förrän sommarens transferfönster har stängt. Någon som är på gång bort är Chelsea Willian. Det har tidigare ryktats om spelarens framtid.

Till exempel så ska Barcelona velat ersätta Neymar med hans brasilianske landsman. Samtidigt som Jose Mourinho, tränare i Manchester United, ska ha velat få över brassen till Old Trafford sedan han själv signerade för United.

Väntar in storbud från United

LÄS MER: Bästa anfallarna i VM

För tidigare har United visat intresse, och nu känner sig alltså Chelsea bekväma i att vänta in ett större bud från Manchester United, vilket ryktas sluta på närmare en miljard kronor enligt Daily Express.Tidigare har Willian bekräftat i en intervju med Goal att han förhandlade med United om ett kontrakt men att en affär tillslut inte blev av. Något som han sa under förra säsongen.

– Manchester kom till mig och talade med min agent, men inget hände. För Chelsea ville inte förhandla om mig och jag är väldigt lycklig i Chelsea, sa Willian till Goal och fortsätter:

– Mourinho gillar mig mycket, både som tränare och som person. Han har gett mig stort förtroende och jag är väldigt tacksam mot honom, avslutar brassen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply