Chelsea utklassade Wolverhampton

Det var ingen tvekan om vem som dominerade matchen mellan Chelsea och Wolverhampton på tisdagskvällen i engelska Ligacupen. Chelsea vann med hela 6-0 och man gjorde det med sex olika målskyttar, varav två av dem gjorde sitt första mål någonsin för klubben.

Gary Cahill nickade in ledningsmålet efter bara fyra minuter och innan klockan hade tickat upp på tio minuter hade Ryan Bertrand uttökat till 2-0. Innan domaren blåste för halvtidsvila hade även Juan Mata fått näta och resultatet var därmed 3-0 efter 45 minuter.

Andra halvlek var bara sju minuter gammal när Wolves-målvakten Dorus De Vries drog ner Victor Moses och Chelsea tilldömdes en straff. 21-årige Oriol Romeu hade aldrig tidigare nätat för Chelsea i en tävlingsmatch, men efter att ha lagt in den efterföljande straffen kunde även han skrivas in i målprotokollet.

Chelsea slog trots en bekväm 4-0-ledning inte av på tempot där. Innan domaren blåste för full tid hade både Fernando Torres och Victor Moses nickat in varsitt mål, varav den sistnämnde fastställde slutresultatet 6-0.