Chelsea på jakt efter Alexis Sanchez

Chelsea på jakt efter Alexis Sanchez

Alexis Sanchez jagas av stadsrivalerna

Enligt uppgifter till engelsk press har Chelsea lagt sig in i jakten på Alexis Sánchez som med största sannolikhet kommer lämna Arsenal under det kommande transferfönstret.

Nästan allt pekar mot att Alexis Sanchez kommer lämna Arsenal under transferfönstret i vinter. TIllsammans med Mesut Özil har chilenaren valt att inte förlänga med den engelska huvudstadsklubben och under de senaste månaderna har storklubbar flockats kring spelaren för att göra upp om spelarens signatur. Det har framför allt varit Manchester City och Paris Saint-Germain som ska vara villiga att köpa loss 28-åringen som anslöt från FC Barcelona sommaren 2014. De båda klubbarna ska ha erbjudit omkring 70 miljoner pund för spelaren men nu kan en tredje klubb komma att övertala spelaren.

Enligt brittiska TMW ska nu Antonio Conte och Chelsea ha inlett jakten för att värva Alexis. Det är oklart hur mycket The Blues kommer vara beredda att betala för spelaren men det sägs inte bli något extremt högt pris då det endast återstår en halv säsong av spelarens kontrakt när vi når januari månad.

SE ÄVEN: Arsenal löner och kontrakt 2017/2018

Chelsea på jakt efter Alexis Sanchez

Julian Draxler kan värvas som ersättare

Arsene Wenger och Arsenals klubbledning ska vara medvetna och att Alexis lämnar inom några månader och därför ska man ha satt igång en process för att hitta en ersättare. Flertalet namn har tidigare kopplats ihop med Gunners men nu kommer uppgifter om att det är Julian Draxler man ser som ersättare till storstjärnan. Draxler lämnade Wolfsburg för spel i PSG i januari tidigare år men efter brist på speltid kan en flytt till de brittiska öarna nu bli aktuell.

Chelsea på jakt efter Alexis Sanchez

INFO: Tony Ferguson vs Kevin Lee TV kanalTony Ferguson vs Kevin Lee På TVTony Ferguson vs Kevin Lee TV Tid samt vilken kanal sänder Tony Ferguson vs Kevin Lee.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply