Chelsea jagar Paco Alcacer

Paco Alcacer kan gå till Chelsea för 50 miljoner pund

Chelsea kan rädda sin kris genom att spendera stort på den enormt talangfulle anfallaren i Valencia vid namn Francisco ”Paco” Alcacer. 

Chelsea har haft en tung inledning på säsongen, då man har svårt att ens ta sig upp på den övre halvan av tabellen i Premier League. Man ligger just nu på elfte plats med lika många poäng inspelade, hela tio poäng bakom serieledande Manchester City. Man har sex poäng upp till den sista Champions League-platsen, som för tillfället innehas av West Ham överraskande nog. Man har haft problem med målskyttet under säsongen, men nu kan man ha hittat sin räddning inför januarifönstret.

Chelsea vill värva Paco Alcacer

Det är Paco Alcacer, som under senaste landslagssamlingen petade Chelseas Diego Costa, som ska vara mannen på London-klubbens radar. Valencias stjärnskott har slagit igenom rejält i Spanien under det senaste året, då han förra säsongen lyckades göra 11 mål i La Liga som 21-åring. Två raka säsonger har han gjort 14 mål i alla tävlingar, och han har nu som sagt slagit sig in i det spanska landslaget, där han gjorde två mål mot Luxemburg i EM-kvalmatchen för någon vecka sedan.

Det är The Sun som rapporterar om Chelseas intresse, och tabloiden menar att man kan värva 22-åringen för hela 50 miljoner pund, vilket är en summa man inte betalat för en spelare sedan man värvade landsmannen Fernando Torres från Liverpool.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply