Chelsea in i jakten på Real Madrids Isco i sommar

Chelsea in i jakten på Real Madrids Isco i sommar

Isco närmar sig Premier League i sommar?

Real Madrids stjärna är på gränsen till att lämna klubben. Relationen med tränaren Santiago Solari och resten av truppen är inte den bästa och det finns flertalet klubbar i Premier League som är ute efter spelarens tjänster.

Francisco Alarcón, Isco, är en spelare som det jämt pratas om. Då andalusiern inte lyckats spela sig till en startplats under någon tränare sedan flytten till Real Madrid. Spelarens situation har gjort att han vid nästan varje transferfönster sägs vara på väg att lämna Estadio Santiago Bernabéu.

Rapporter från Spanien menar nu att Isco tillslut kommer att lämna marängerna. Relationen med de övriga i laget sägs vara sämre än någonsin samtidigt som Isco får väldigt sparsamt med speltid under Santiago Solari.

Chelsea in i jakten på spelaren

Tidigare är det framför allt Arsenal och Liverpool som kopplats ihop med en eventuell värvning för spelaren. Nu ska även Chelsea ha tagit ett kliv framåt för att knyta till sig Isco. Det kommer dock inte bli någon lätt uppgift då även Juventus ska vara intresserade av spanjoren vars kontrakt med marängerna sträcker sig till och med sommaren 2022.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Chelseas stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply